Rozsdagyár

KUPLUNG - Február 22-én a csajok elszabadulnak!

2018. február 14. - Felicium

26172954_1724501784247901_7385069470767574660_o.jpg

Február 22-én főként női énekes csapatok lepik el a Kuplung színpadát. Ezen a tényen erősít a Nova Prospect Besnyő Gabriellával, a Touch Me Not Kucsera Lillával és a LifeHack Karai Annával. A kivétel erősíti a szabályt elv alapján pedig a Lost Continent is zúz egy hatalmasat jövő csütörtökön (Facebook esemény).

Nova Prospect 2007-ben alakult Kecskeméten. A zenekar 2 nagylemezzel (Lépj ki az árnyékból – 2009., Szemben az óriás- 2015.), 4 kislemezzel és 7 videoklippel rendelkezik. 2017-ben a Nova Prospect nyerte a Wacken Metal Battle hazai selejtezőjét, így ők képviselhették Magyarországot a németországi Wacken fesztiválon, ahol a 28 zenekaros nemzetközi mezőnyben 10. helyezést értek el, mintegy 7000 fős külföldi közönség és 28 fős nemzetközi zsűri előtt mutathatták meg magukat, magyar (!) nyelven. A legfrissebb, Fényhozó c. EP-jük 2017. december 1-jén jelent meg digitális terjesztéssel. Az idén 10 éves Nova Prospect a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló rockzenekarok között. A „Vigyázó” c. daluk bekerült az Eurovíziós dalválogató, A Dal 2018 c. műsor legjobb 30 dal közé, így január végén az MTVA élő tévéműsorában is megmutathatják majd magukat.


A pop-metált játszó Touch Me Not zenekar 2 éve van aktívan jelen a Budapesti klubszíntéren. Zenéjüket röfögős basszustémák, szeletelős gitár riffek, soksok duplázó és angyali énekhang jellemzi. Hógömb című dalukat minden nap hallhatjátok a Rádió Rock-ban, a mostani bulira pedig egy EP bemutatóval készülnek... 

A Lost Continent csellóval és szimfonikus hangzásokkal tarkított, modern metált játszó zenekar. Friss erőt képvisel a metál műfajban, bár a tagok már sokéves zenei tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan koncerteznek, főként budapesti helyszíneken. de megfordultak már vidéki klubokban, valamint fesztiválokon is, több alkalommal. A Lost Continent első albuma „A Divine Proportion” címmel 2014. július 7-én jelent meg. 2 kategóriában is jelölték a Hang-súlyon (Hungarian Metal Awards). A zenekar 2017. januárjában kiadta első magyar szövegű dalát is. Jelenleg egy 3 dalos EP kiadására készül még a 2018-es év elején. A Lost Continent egy következő évadra tervezett belföldi turnén, és a második nagylemez elkészítésén dolgozik.

A Lifehack az egyik legfrissebb magyar pop-rock zenekar. Energikus zenéjüket nyomokban modern post-rock elemek, kirobbanó refrének jellemzik, mellyel a fiatal, új dolgokra fogékony közönséget szeretnék kiszolgálni. Bemutatkozó, megjelenés előtt álló nagylemezük, amely a zenekar nevét viseli, Szegeden, a Miracle Sound stúdióban, Vári Gábor közreműködésével került rögzítésre. Az MR2 Petőfi Rádión debütált, Idegen címet viselő bemutatkozó dalt, amely egyben a lemez nyitótétele is, a zenekar hivatalos YouTube csatornáján lehet megtekinteni. Ugyanitt megtalálható a ShortScoreon megjelent Viszlát, valamint a Tévedés című daluk hivatalos videoklipje. 2017 nyarától kiemelt rotációba került az Idegen Magyarország legnépszerűbb rock rádiójában a Rádió Rock-on.

�Jegyár: 800 Ft
Link: https://tixa.hu/kuplung_0222

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8213668126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása