Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Sex Action lemezbemutató és Miksa 50 party

2018. március 30., Barba Negra Music Club

2018. március 25. - Felicium
sex_action_marc_30_1.jpg
Zajlik az élet a Sex Action háza táján - március végén, egészen pontosan március 30-án, pénteken mutatják be legújabb lemezüket a Barba Negrában. Az esemény már a friss korong nótái miatt is feelingesnek ígérkezik, de nem csak a friss album apropóján izgulhat a Sex Action rajongótábora. A lemez debütáló éjszakáján ünnepli ugyanis Miksa, a basszusgitár fenegyereke az 50. jubileumát. Ráadásul a hangulatot a hazai Guns kedvelők favoritja, a Hollywood Rose zenekar izzítja be egy fergeteges show-val.

Vendégzenekar a Black Jack csapata, akik neve szintén nem ismeretlen már napjaink magyar hard rock érájában!
A március 30-i Barba Negrás buli mellett az már tényleg csak hab a tortán, hogy a magyar supergroupnak kikiáltott Sex Action egy ropogós zenés videóval is jelentkezett a napokban. A Tekerd jól című pörgős trackre készült klip pedig igencsak ütősre sikeredett!

További információ: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4513779054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása