Rozsdagyár

WIEGEDOOD - Júniusban a Dürerben játszanak | Vendég: Ygfan

2018. április 24. - Felicium
20180107-wiegedood-temmermanstefaan-0011.jpg
Június 5-én egy különleges estét fog elhozni Nektek a Tukker Booking. Immáron második alkalommal fog Budapestre látogatni az Amenra / Oathbreaker / Rise and Fall tagokból alakult WiegedoodLegutoljára a Mutilation Rites oldalán léptek fel a Dürer Kertben, ahol egy maradandó élményt nyújtottak az ottani egybegyűlteknek (Facebook esemény).

A soron következő -  egyben a trilógia utolsó része - lemezük a napokban jelenik meg 'De Doden Hebben Het Goed III' néven, ami már a Century Media által lesz fémjelezve. Mindhárom anyag között megtalálható a közös kapocs mind tematikailag, zeneileg, mondanivalóilag, amit az artwork még nagyobb egységgé formáz (mindegyik fotó Stefaan Temmerman munkája). Ezúttal egyedül fognak hozzánk érkezni, hogy ránk zúdítsák elementáris erejű black metaljukat.
 
Hazai részről egy ígéretes zenekar, az Ygfan fogja bemelegíteni az estét, akik Májusban új lemezzel jelentkeznek, amit alig várunk! A koncertre online, illetve a Wave üzletében válthatóak meg az elővételes jegyek.
 
Online: ITT!
A koncert helyszíne: Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6613860572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása