Rozsdagyár

SPIRITSIDE PRODUCTIONS - Véget ér az underground kiadó antológia-sorozata

2018. július 18. - Kovenant

formorket_header.jpg

A magyar underground istálló, a Spiritside Productions antológia-sorozatának utolsó kiadványa is megjelent: a Formorket koncertalbuma már a digitális platformokon is meghallgatható.

Az elmúlt időszakban hetente publikáltuk a Spiritside Productions műhelyébe tartozó előadók archív, ritka, vagy soha meg nem jelent anyagait, a múlt méltó lezárásának jegyében. Most itt az idő, hogy hírül adjuk kiadónk antológia-sorozatának befejező részét, mely a Formorket black metal zenekar "Live: Walk into Nothing" című koncertlemeze. Életművének végét jelentő albuma megjelenését követően, a formáció utoljára lépett a közönség elé a IX. Inner Awakening Fesztivál színpadán, 2017-ben. A kiadvány ennek a fellépésnek állít emléket a maga nyers, tüskés és nagyon is valóságos alakjában. A felvétel elérhető digitálisan a Spiritside Productions Bandcamp-oldalán és a streaming-csatornákon.

Tízrészes antológia-sorozatunk megtalálható a kiadó weboldalán is: http://spiritside.info

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3514120513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása