Rozsdagyár

SONS OF APOLLO - Új időpontban a budapesti koncert!

2018. július 31. - Felicium

32458564_305462666654206_2884812774037258240_o.jpg

A korábban augusztus 19-re meghirdetett Sons Of Apollo koncert a zenekaron és a szervezőkön kívül álló okokból, szeptember 17-én kerül megrendezésre. Alább olvasható a zenekar hivatalos közleménye:

Előre nem látható, rajtunk kívül álló körülmények miatt a Sons Of Apollo nagyon nagy sajnálattal lemondani kényszerült hátralévő nyári fesztivál fellépéseit (beleértve a Dynamo Metal Fest-et, a Wacken Open Air-t és a Prog In Park II-t is). Szívből sajnáljuk az érintett promótereket és a rajongóinkat, akik várták ezeket a bulikat. Az eredetileg augusztusra tervezett budapesti headliner koncertet Szeptember 17-én tartjuk meg. Természetesen minden korábban megváltott belépőjegy ugyanúgy érvényes.

A szintén szeptember 17-re meghirdetett Kip Winger akusztikus estben nincs változás, annak programját nem befolyásolja a Sons Of Apollo koncertje. A két rendezvény menetrendjének és esetleges összevonásának logisztikája egyeztetés alatt áll. Mindemellett figyelembe véve a Judas Priest előzenekari fellépését, az Ørdøg zenekar lemondott a Sons of Apollo vendég posztjáról, a lehetőséget átadja más hazai bandának, amennyiben lesz erre mód.

Természetesen a korábban váltott jegyek visszaváltására az eredeti koncert dátumig, azaz augusztus 19-ig van lehetőség a vásárlás helyszínén. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, áll a szervezők közleményében.

Fotó: Rick Triana Photography

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7514153171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása