Rozsdagyár

JÖN A XVII. KARCAGI MOTOROSTALÁLKOZÓ!

Az ősz legnagyobb motoros fesztiváljára várnak mindenkit Karcagra.

2018. szeptember 03. - Felicium

karcag.jpg

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény, ha az előbbi kettőhöz egy remek helyszín is párosul. Karcagon, az Akácliget Fürdő és Kemping tökéletes találkozópont lesz szeptember 14-16. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A három napos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így a fiatalabbakat is örömmel látják!

Szeptember 14-én már nyolc órai kapunyitás után "költözhetnek" be a látogatók a fesztivál területére. Kiváló egész napos programok adják meg a jó hangulatot az esti koncertekhez. Ahogyan az előző években is megszokhatták már, idén is a hazai rockzenei élet meghatározó csillagai lépnek fel a hétvégén.

Többek között a Blues Company, a Maxiumus zenekar, a CA/CD, az Iron Maidnem Tribute Band, a lélegzetelállító csajtrió: a Dorothy, a helyi Brain Drain rockegyüttes, és egy igazi rockabilly csapat, a Rockin' RockCats szórakoztatja majd a közönséget. 

Természetesen idén sem marad el, a találkozó leglátványosabb momentuma, az egész városon átívelő motoros felvonulás. Egy biztos, aki szeptember harmadik hétvégéjén Karcagra látogat az Akácliget Fürdőbe, az három napon keresztül magába szívhatja az igazi motoros életérzést, s közben pazar programokon kikapcsolódhat. 

Bővebb információ: ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5214219423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása