Rozsdagyár

THE KVB - Lemezbemutató a Dürer Kertben

2018. november 16. - Felicium

the_kvb.jpg

A The KVB hatodik, Only Now Forever c. új lemezével nyit új fejezetet sötét elektronikus merengésében. A poszt-punk, szinti duó november 20-án, M!R!M társaságában hozza el a borongósabb, mégis abszolút lábmozdító dalait a Dürer Kertbe (Facebook esemény).

 A The KVB 2010-ben Klaus Von Barrel (azaz Nick Wood) szólóprodukciójaként indult Londonban, egy évvel később pedig Kat Day csatlakozásával vált teljessé a formáció. Most, legutóbbi lemezük az Of Desire intenzív turnéja után ismét stúdióba vonultak szintetizátoraikkal, gitárjukkal és az összes bennük lévő ideges fesztültséggel, ami végül háborgó és eufórikus kórusként szabadult fel bennük. Az októberben megjelent Only Now Forever az azt felvezető Above Us vonalán világosabb és erőteljesebb, mint valaha, jól reprezentálja a zenekar fejlődő képességét, hogy hangos utazásokat varázsoljanak zenéjükkel, ugyanakkor megőrzik a The KVB-re jellemző hangulatot. Természetesen az új anyagot is megturnéztatják, az állomások közül pedig Budapesten sem marad ki, így aki táncos, mégis magába mélyedős zenét keres térjen be november 20-án a Dürer Kertbe. A duó előtt a M!R!M lép fel.

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
The KVB (UK) - lemezbemutató koncert
M!R!M (UK)
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018. november 20. 20:00
Jegyárak: 2.500 / 3.000 Ft
Elővétel: https://tixa.hu/thekvb2018_durerkert

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7314376033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása