Rozsdagyár

IN FLAMES - Klippremier: I Am Above

2018. december 14. - Kovenant

in_flames_2018.jpg

Épphogy csak hírt adtunk az új In Flames dalpremierről, máris itt van egy másik nóta, az I Am Above klipje is, melyben a neves svéd színész, Martin Wallström szerepel. 

Az új album, mely a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg 2019. március 1-jén "I, The Mask" címmel, nagyon különleges a számunkra. A "Battles" korongot követően létrehoztuk saját évenkénti fesztiválunkat Svédországban és folyamatosan turnéztunk is világszerte, így kialakítva egy még szorosabb kapcsolatot a rajongóinkkal. Mindez hatalmas inspirációt jelentett az új albumhoz. Fantasztikus utat jártunk és járunk be mindmáig: ez hajt előre minket és így tudunk fejlődni, mint zenekar. Rendkívül hálásak is vagyunk mindezért, valamint a rajongóink támogatásáért is, hogy ezt az egészet közösen megvalósíthattuk. Tizenharmadik stúdióanyagunkat ezért nekik ajánljuk: miattuk írunk zenét és játsszuk a dalainkat estéről estére. /Anders Fridén/

if_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6914482414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása