Rozsdagyár

METAL FROM THE MODERN AGE 2. - Első név: Samas

2019.03.22. - Dürer Kert

2019. január 03. - Felicium

samas_bejel.png

Ősszel debütált a Dürer Kert színpadán a Metal from the Modern Age rendezvény, mely március 22-én ismét főváros egyik legismertebb szórakozóhelyén kerül megrendezésre. A szervezők a zenekarokat ezúttal is egyesével jelentik be, melyek mind egytől egyik metal modernebb formáit képviselik. Így van ez az első nyilvánosságra hozott csapattal, a Samasal is, akikről már többször olvashattatok nálunk. Az első felvonásban is részt vettek és egyértelműen ők voltak aznap este a "közönség díjas" banda, ugyanis a tőlük megszokott módon verték szét a terem falait. Ezúttal a dobok mögé visszatért Szilvi (a vele készült interjú ITT olvasható), így teljes a létszám ahhoz, hogy akár felül is múlják a tavalyi bulit (facebook esemény).

A Samas egy modern hangzású metal banda. Zenénkben mindig az egyediségre törekszünk. Dalainkban a metal zenén belül több stílus is keveredik. Reményeink szerint ez még változatosabbá teszi a hangzást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5014528970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása