Rozsdagyár

KONCERTAJÁNLÓ - Nyári hardcore robbanás a Dürer Kertben

2019. május 15. - Felicium

turnstile.jpg

Az amerikai hardcore banda, a Turnstile tavaly jelentette meg "Time & Space" c. lemezét, mellyel tovább tágították korlátaikat. Az albumon ezúttal Will Yip volt segítségükre, de feltűnik a dalokon Diplo is, a végeredmény pedig egy minden eddiginél erősebb robbanás. Dühös és híresen energikus koncertjeiken lehetetlen nem megmozdulni, erről pedig mi is megbizonyosodhatunk a Turnstile első magyarországi koncertjén, július 2-án a Dürer Kertben.

A Brendan Yates (ének), Franz Lyons (basszusgitár, vokál), Brady Ebert (gitár), Pat McCory (gitár) és Daniel Fang (dob) alkotta bandának mára szinte névjegyévé vált a mind zeneileg, mind ideológiailag falakat döntögető hardcore zene, aminél már csak szuper intenzív koncertjeik zúzósabbak. A csapat 2010-ben indult útjára, "Nonstop Feeling" c. debüt albumuk 2016-ban jelent meg, ami sokkal hangosabb és keményebb lett a zenekar korábbi kislemezeinél, tovább gyűjtve és fűtve a Turnstile-rajongókat. A tavaly megjelent "Time & Space" is egy hasonlóan okosan kigondolt munka, jól adagolva a dallamosabb részeket a féktelen zúzdával, amelyre garantáltan nem marad majd el a mosh-pit első budapesti koncertjükön sem.

A New Beat, a NO REGRET Productions és a Dürer Kert bemutatja:
TURNSTILE (US)
+ vendég
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2019. július 2. 19:00
Jegyárak: 3.000 / 3.900 Ft
Elővétel: május 15. 9 órától: https://tixa.hu/turnstile2019_durerkert
Event: https://www.facebook.com/events/412724262885475

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1814827736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása