Rozsdagyár

Súly és metal az Ukk&Roll első napján - Koncertbeszámoló

2019. június 21. - Felicium

dsc_0037_sz_cikk.png

A Sümeg szomszédságában, Ukkon az idén már negyedik alkalommal rendezi meg a Rock&Roll Camp az Ukk&Roll Fesztivált, melynek jelmondata: „Ahol a Rákenroll találkozik a Tehénnel”. Az első teljes értékű napot nem bízták a véletlenre, ugyanis a Zorall és az AWS is megtöltötte energiával a színpadot.

A 0. napon Szekeres András és Barbaró Attila nyitott, akik különleges maratoni Junkies akusztikkal indították útjára a fesztivált. Ez után az első nap, csütörtökön már délben kezdődött a program Schrott Peti akusztikus műsorával, majd ezt olyan további remek rockcsapatok követték, mint a Skoge, a Helo Zep! vagy épp a Rocken Dogs. Eközben a nagyszínpadon pedig a Zorall, majd utána az AWS tartotta meg a maga erős műsorát. A nap zárásaként klasszikus AC/DC-dalokra bulizhattunk, de ha valaki azt hitte volna, hogy ezzel vége, akkor nagyot tévedett.

AWS részlet

Utolsó fellépőként a budapesti (Budakalász) illetőségű modern hangzásvilágú Samas zenekar pakolta oda a súlyos riffeket és az erős breakdown-okat. A csapat új dalokkal teletűzdelt műsora előrevetítette az idén év végén érkező friss anyag tartalmát, ami mellett a régi kedvencek sem maradtak otthon, így az ősrajongóknak is kedvezett a kőkemény műsor, ahol a visszatapsolás nem maradt el.

Természetesen a fesztivál tartja azt az erőt és színvonalat, amivel startolt, ugyanis mai nap részesei lehetünk a Tűzmadár 20. évi jubileumi koncertjének, Rudán Joe sajátokkal és best of dalaival fűszerezett műsorának, a Depresszió szokásos erős előadásának és persze itt lesznek még mai nap a Subcortic, Continoom, Burnout, Disco Express és az ANTAL, akik hasonló zárással készülnek, mint tegnap a Samas. Ha kedvet kaptatok, érdemes most azonnal elindulni, mert nem csak a mai nap, de a záró, azaz szombati nap is remeknél remekebb koncerteket tartalmaz.

64394702_2276432389061161_3710564401841963008_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9214905158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása