Rozsdagyár

METAL FROM THE MODERN AGE 3. - Pénteken a Dürer Kertben

2019. november 12. - Felicium

72285020_2387168194868035_2923544836357226496_o.jpg

Idén ősszel már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Metal From The Modern Age koncertsorozat, ami lényegében már az ötödik alkalom, hogy a szervezők a Dürer Kert falain belülre viszik a hazai modern metal zenekarokat. Ezúttal a tavaszi felálláshoz nagyon hasonló jött létre, így ismét nyaktörő és súlyos buli lesz a Samas, LAY és Soulfur társaságában, a Karai Annával itt debütáló Tears of Kalival és az EDGE Records gondozásában aznap új albummal jelentkező Acid Victoriával (Facebook-esemény).

Első zenekar ismét a budapesti fiatalokból álló Soulfur lesz, akik tavasszal már bizonyítottak, így borítékolható volt, hogy ismét ott lesznek a rendezvényen.  Két énekeses scream/tiszta ének váltakozásokkal szívesen operáló csapatról van szó, akik előszeretettel vesznek elő zúzósabb, ismert tételeket is a sajátok mellett, így nagy eséllyel előkerülhet némi Slipknot is akár.

Utánuk a tolna megyei Őcsényből érkező LAY zenekar játszik, akik az idei évben a harmadik nagylemezükön dolgoznak, így arról hozna is rögtön nekünk 2-3 vadonatúj, eddig még sosem hallott számot (a legutóbbi kislemezről ITT írtunk).

Vadonatúj formációban érkezik a női-férfi énekesduóval operáló Tears of Kali, akik nemrégiben jelentették be, hogy az új énekesnő nem más, mint Karai Anna. Energikus metal bomba várható tőlük (az énekes változásról ITT írtunk).

Negyedik fellépő a brutális zúzdáiról hírhedt Samas lesz, akik szintén vadonatúj dalokon dolgoznak, amiből hoznak is nekünk rögtön egy csokorral.

Az est zárásaként kerül sor az stoner/psy/rock trió Acid Victoria lemezbemutatójára, ami aznap jelenik meg az EDGE records gondozásában. A zenekar teljes terjedelmében eljátssza a 15 tételes 62 perces albumot, amelyet pólókkal együtt itt lehet majd először kézhez kapni. A "Where's the Magic From"-ról írt kritikánk ITT olvasható, a teljes album pedig ITT hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3115298174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása