Rozsdagyár

ARCHAIC - November 23-án a Dürer Kertben

2019. november 21. - Kovenant

flyer_4.jpg

November 23-án a Dürer Kertben elég komoly underground bulira kerül sor az Archaic szervezésében és házigazdáskodásával. A zenekar több baráti csapat társaságában lép fel és előveszik a 2017-es albumukat is (lemezkritikánk ITT olvasható).

Amíg forr az új lemez a stúdióban, addig kijövünk egy meetingre Veletek és az évek alatt összeszedett barátainkkal! Az esete folyamán előkapjuk 2017 egyik legjobb lemezének választott 'How Much Blood' lemez dalait, majd talán felcsendül valami új is. Olyan bandák emelik az est fényét mint a Innerverse, az Unforeseen, a Reason és az Over My Dawn! A buli után ideig most nem látjátok az Archaic-ot, mert jövőre komoly tervek miatt visszavonulunk a stúdióba, hogy elkészüljön az újabb brutális lemezünk, majd utána irány Románia, Izrael, Németország, Csehország. Várunk mindenkit a Dürerbe 23-án!

A koncert Facebook-eseménye ITT található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4715318506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása