Rozsdagyár

ORIENT FALL - Megjelent a zenekar új négyszámos kiadványa

2020. január 05. - Kovenant

orient_fall_2020.jpg

A fővárosi Orient Fall az elmúlt évek alatt egy összetett és kiforrott új, kétrészes EP dalain dolgozott, melynek nyitófelvonása az újév első napján jelent meg, rajta négy, a zenekar új korszakát hirdető dallal. Az elmúlt években publikált Mankind és a The Devil's Trade-del közösen készült Weaving Spiders tételeket magában foglaló kislemez mellé két vadonatúj dal került fel.

Az egyik a Turbo zenekarból ismert Tanka Balázzsal közösen alkotott Resonate című dal, mely immáron évek óta formálódott a zenekar műhelyében, a másik az Oppressed, mely pedig a közelmúltban adott koncertek súlyos nyitányaként lehet ismerős a zenekar rajongóinak.

fb_header.jpg

Az előbbi dal animációs videója Rivasz Gergő keze-munkáját dicséri, míg utóbbi egy szokatlan koprodukciója volt három hazai fotósnak. A zenekar által felvett és kevert lemezhez a csapat énekese készített egy nem szokványos vizuális arculatot, mely immáron Bandcampen keresztül erősen limitált gyűjtői kazetta formájában fizikailag is elérhető. A csapat 2015-ös albumáról pedig ITT írtunk lemezkritikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4715393992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása