Rozsdagyár

KIES - Klippremier: Erdő

2020. február 14. - Kovenant

kies_2.jpg

KIES új nagylemezzel jelentkezik "Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék" címmel. A lendület és a dupla vokálos Kieses ízvilág a régi, de  szélesebb spektrumban mozog, punk és metal elemekkel megspékelve. A lemezen található Az egyetlen című számukkal pedig múlt szombaton továbbjutottak A DAL elődöntőjébe (a csapat 2016-os albumáról ITT írtunk kritikát).

„Mind zeneileg, mind szövegileg egy kicsit messzebbre rugaszkodtunk. Hoztunk be olyan hatásokat és témákat, melyek eddig nem feltétlen voltak jellemzőek a zenekarra. Megmaradt a Kieses hangzásvilág, de szélesebb spektrumban mozog, akár punk vagy épp metal elemeket használva ” – mondta a zenekar a lemezről.

Új klipet is készítettek a fiúk az Erdő című dalhoz, melyről Kaldenekker Feri így nyilatkozott: „Az Erdő videóját a legutóbbi budapesti koncertünkön rögzítettük. Egy olyan koncertklip, mely hűen visszaadja, hogy milyen is egy KIES koncert élőben, milyen a lendület, a hangulat, valamint  az energia az emberek és a zenekar között.”

A lemezt élőben először február 28-án az A38 Hajón mutatják be a srácok, ahol a tőlük megszokott pörgős bulin kívül pár extra őrültségre is lehet számítani, a társzenekar pedig a német Blackout Problems lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6915474930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása