Rozsdagyár

WINNIE'S STONES - Klippremier: Second Skin

2020. február 23. - Kovenant

winnie_s_stones.jpg

A 2012-ben Zentán megalakult, de jelenleg Szegeden működő grunge-metal csapat, a Winnie's Stones megjelentette első klipjét, mely a Second Skin című dalukra készült. Ez egyben a március 6-án érkező második EP felvezetője is.

A videó azért is különleges számunkra, mert teljesen csináld-magad körülmények között készült, sikerült házon belül megoldanunk az operatőri munkától kezdve a sminkesig mindent, így a közel 24 órás forgatás egy igazi hétvégi csapatépítés lett. Az ezalatt felhasznált 3 liter vér, egy tálca sör, egy tucat energiaital és a Dungaree-s barátaink toleranciája volt az a külső segítség, melyért nagyon hálásak vagyunk! A kisfilm nagy vonalakban a mindenkiben elnyomott belső démonokkal foglalkozik, illetve azzal, hogy milyen felszínes az, amit az első benyomással érzékelünk a minket körülvevő világról. A pontos értelmezés lehetőségét azonban szeretnénk meghagyni a nézőknek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6715487706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása