Rozsdagyár

S8 UNDERGROUND CLUB - Pennhurst, SnailGardN és Sevengers

2020. március 09. - Felicium

kmm-20200327-s8-pagecover.png

Szokatlan zenekari összeállítást láthatunk március 27-én az S8 Underground klubban, ugyanis egy nu-metal, egy prog metal és egy tribute metal banda fog összeállni az estére (facebook esemény).

A budapesti nu-metal Pennhurst 2014 óta űzi az ipart, több nagy név vendégeként is koncertezett már: felléptek többek között a Tankcsapda, a Depresszió, a PAIN és az Ektomorf előtt is, idén áprilisban pedig a Leander Kills előzenekaraként játszanak a Barba Negrában. A 2015-ben kiadott Losing Control című kislemezük után most egy nagylemez kiadására készülnek 2020 tavaszán.

A gyulai SnailGardN műfajilag nehezen behatárolható zenét játszik, többféle stílusjegy is keveredik a dalaikban: progresszív metal, alternatív metal, pop és nu-metal is, hogy csak párat említsek. Első albumuk az On The Path 2013-ban jelent meg, és egy igazán eklektikus lemezre sikeredett. 2019-ben kiadtak egy EP-t The Consumer címmel, amin a három izgalmas saját dal mellett egy feldolgozás is megtalálható a Hunger Games Hanging Tree című soundtrack-jéből.

A tribute banda pedig nem más, mint az Avenged Sevenfold slágereket játszó Sevengers. A banda minden jelentős budapesti tribute-eseményen részt vesz, ahova mindig a legnépszerűbb dalokkal készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9415512682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása