Rozsdagyár

TESTAMENT - Mindenki elemében: miniportrék a tagokról

2020. április 01. - Mr.Zoom

testament2020b_1_1.jpg

A legendás thrash metal csapat minden eddiginél nagyobb média-hadjárattal harangozza be sorrendben 13. stúdióalbumának érkezését - kaptunk tőlük két zenei videót, egy nagylemez-kicsomagoló filmecskét, és négy egészen szokatlan miniportrét, melyek a zenekari tagok valamelyik őselemhez fűződő viszonyáról vallanak. Ezekben a tíz perc körüli, angol felirattal is nézhető, személyes hangvételű videókban a zenészek otthonukban láthatók, amint mindennapi életükbe engednek betekintést.

Február 17-én Alex Skolnick gitáros kezdte a sort a levegővel, majd Steve DiGiorgio beszélt a földről, őt követte Eric Peterson a tűz képviselőjeként, majd néhány nappal az április 3-án érkező új Testament lemez, a "Titans Of Creation" előtt megjelent Chuck Billy filmje is, ebben az énekes mind a négy őselemhez való viszonyulásáról beszél.

Alex Skolnick New Yorkból jelentkezik: megtudhatjuk, miért érzi annyira otthon magát ebben a nyüzsgő metropoliszban, ahonnan Európa vagy a nyugati part is jelentős távolságra található. Megismerkedhetünk Gizmo nevű befogadott macskájával, valamint egy kevésbé ismert hobbijába, a fotózásba is kapunk betekintést. Képeiből kiderül, nem csak a gitárhoz ért kimagasló tehetséggel: szocioportrék vagy útiképek elkészítésében is jeleskedik.

Steve DiGiorgio basszer a kaliforniai Antioch közelében él megszületése óta, igazi két lábbal a földön járó ember, reggel hatkor már talpon van, hogy éhes tyúkjait saját kezűleg megetesse. Ezt követően egymással különös kontrasztot alkotó kutyáival játszik vagy a környező dombokon sétál. Ízig-vérig vidéki mentalitást vall magáénak, csak a turnék alkalmával képes felpörögni magas fordulatszámra, egyébként nyugisan viszonyul a világ dolgaihoz.

Eric Peterson gitáros Sacramentóból csupa tűz, elképesztő energiával veti magát a dolgokba: Amikor éppen nem házi stúdiójában tevékenykedik, akkor crossfit-edzéseket végez, íjászkodik, pisztolyokkal lő célba vagy a konyhaművészetben próbálja ki magát. Saját bevallása szerint a turnék egyik legcsodálatosabb adaléka, hogy a különböző nemzetek helyi ételkülönlegességeiből alaposan belakhat az ember (miután a recepteket lejegyezte magának, természetesen).

Chuck Billy és a négy őselem. A minisorozat negyedik részében a frontember elárulja, miért költözött a Discovery-öböl partjára, miért hagyott fel a motorozással, s tért át jelenlegi szerelmére, a motorcsónakra. Megtudhatjuk, milyen szokásokat vett fel azt követően, hogy sikerült legyőznie a rákot, megismerhetjük négy félelmetes harci kutyáját, akik a nap minden percében körülveszik, és házára vigyáznak, valamint láthatjuk azt is, amint kedvenc sportágának, a golfnak hódol. 

A legfrissebb hírek szerint négyük közül ketten, Steve DiGiorgio és Chuck Billy megfertőződtek a koronavírussal, de egyelőre mindketten jó egészségben várják a nagylemez megjelenését, és a hozzá fűződő visszajelzéseket. Ne feledjük, április 3.: "Titans Of Creation"!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3415578972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása