Rozsdagyár

IN FLAMES - Húszéves ünnepi kiadásban a Clayman album

2020. június 05. - Kovenant

in_flames_2020_stephanie_cabral.jpg

Kettős jubileumot ünnepel a svéd In Flames: harminc éve alakultak meg, illetve húsz éve jelent meg a pályájuk egyik legsikeresebb anyaga, a "Clayman" korong. Ennek apropójából a Nuclear Blast kiadó augusztus 28-án speciális kiadvánnyal tiszteleg a dallamos death metal egyik alaplemeze előtt.

Ted Jensen révén teljes remaszterizálást kaptak a dalok, emellett a grafika és a borító is megújul. A banda ráadásul egy Themes and Variations in D-Minor című instrumentális darabot is hozzácsapott a nóták mellé. Ha ez nem lenne elég, akkor az album négy legnagyobb slágerét (Only For The Weak, Bullet Ride, Pinball Map, Clayman) 2020-as verzióban is feljátszották, így hizlalva fel a stúdióanyagot. Most a címadó szerzemény aktualizált verziójának szöveges videója tekinthető meg a hajtás után (a brigád tavalyi lemezéről ITT írtunk kritikát).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr915743122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása