Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Klippremier: Mirror Neuron

2020. augusztus 06. - Kovenant

omega_diatribe_promo_2020-4.jpg

Szeptember 4-én jelenik meg az Omega Diatribe negyedik sorlemeze "Metanoia" címmel. Az album a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Stúdióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt. Erről a korongról hallhatjátok most a második klipes dalt, ahol a srácok nem szűkölködtek a vehemenciával.

Lucsányi Milán (énekes) az alábbi gondolatokat fűzte a dalhoz:
A Mirror Neuron a lemez egyik legszélsőségesebb dala, nem egy tipikus Omega Diatribe tétel. A koncerteken nagyon fog működni, elképesztően várjuk, hogy élőben is nyomhassuk!
Majd Hájer Gergő (dalszerző/gitáros) tette hozzá: 
Ez a dal is ékes példája annak, hogy mennyire színes lemez lett a Metanoia, hiszen ennél a dalnál például egyértelműen érezhető a hardcore/punk vonulat, amire talán nem fogadtak volna sokan nagy tételben, hogy ilyen hatások is fellelhetőek lesznek a zenénkben, valaha!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8916116418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása