Rozsdagyár

NOVA PROSPECT - Klippremier: Légy valaki!

2020. november 25. - Kovenant

nova_prospect2020.jpg

A modern metalos Nova Prospect új dallal és klippel jelentkezett Légy valaki! címmel, mely várhatóan a készülő negyedik soralbumon fog helyet kapni (előző lemezeikről ITT és ITT írtunk kritikát).

A Légy valaki! az első előhírnöke a Nova Prospect egyelőre cím nélküli, készülőben lévő negyedik nagylemezének, egyben az első új dal a zenekar “Jövő kilátással” című harmadik nagylemezének 2018. decemberi megjelenése óta. Az új dalhoz kisfilm a zenekar első, kvázi saját gyártású videoklipje, ugyanis azt Pintér Judith, a zenekar hivatalos koncertfotósa rendezte, rögzítette és vágta Koncz Gergely segítségével, aki a fényekért és a helyszínért felelt, közben másodkamerásként is közreműködött.

A zenekar az ősz folyamán gőzerővel dolgozik tovább a negyedik nagylemez anyagán, melynek tervezett megjelenése 2021. év eleje. De addig  is hamarosan egy, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrejött, a kecskeméti Hírös Agóra Művelődési Központban közönség nélkül rögzített, négytételes videofelvétel is várható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8716301558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása