Rozsdagyár

GOLDSTEP - Dalpremier: 24 óra

2021. január 27. - Kovenant

goldstep.jpg

Új dallal jelentkezett a győri Goldstep. A 24 óra című tétel várhatóan egy EP-n fog majd helyet kapni.

A Goldstep zenekar 2019 nyarán alakult, de a csapat magja ezt megelőzően egy évig közösen zenélt, írt dalokat, várta a végső felállást és hogy elindulhasson a győri underground pop-punk zenei életben. Első számuk a Jöjj velem címet kapta, mely 2019 októberében jelent meg. A felvételeket gitárosuk, Vidics Ferenc rögzítette, majd a No Silence Stúdióban készült el rajta az utómunka. A dalnak jó fogadtatása volt, rengeteg koncertajánlatot kapott az együttes. Második daluk viszonylag lassabb tempóval, enyhén melankolikus hangvétellel érkezett. A Sosem mondtad videoklipje 2020 januárjában került fel a Youtube-ra. A tétel fontos szerepet képez a zenekar élő műsorában, mint egy átvezető-elgondolkodtató himnusz.

Ezután tartott pár koncertet a zenekar egészen addig, míg ez hatóságilag engedélyezve volt. A legkiemelkedőbb koncertre 2020. augusztus 20-án került sor, ahol a Győri Barock Zenebona keretein belül a Depresszió előzenekaraként léphetett fel az együttes. Ez egy örök élmény marad számukra és hatalmas leckeként tekintenek rá, hogy milyen színvonalat is kell képviselniük. A 24 óra című daluk megjelenése után már a következő tételek felvételét tervezik, melyek majd idővel egy kislemez formáját fogják képezni. Várják, hogy végre újra közönség előtt zenélhessenek és termékenyen teljen ez az évük.

A szám a környezetszennyezésről és arról a tényről szól, hogy mindent, amit birtokolunk vagy használunk, egyszer át kell adnunk a következő generációnak. Ezt átgondolva nem biztos, hogy a túlzott termelést és fogyasztás folytatva, a természet törvényeit nem számba véve kellene élnünk. A dalszöveget Pityer Balázs (korábbi tagunk) szerezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7216405456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása