Rozsdagyár

M.W.S. - Dalpremier: Godsent

2021. március 29. - Kovenant

m_w_s.jpg

A 2010-es évek kultikus underground zenekara, az M.W.S. újra aktív és hat év elteltével egy új anyagon dolgozik, de hogy a várakozás se teljen lakótelep metal nélkül, újra kiadták a 2015-ös utolsó anyagukat, mely most elérhető minden ismert streaming-platformon.

Az M.W.S. zenekar 1997-ben alakult Solymáron. Kezdetben csak a környékbeli klubokban játszottak, de amint 2006-ban az első saját kiadásban megjelent nagylemezüket elkészítették ("1 Punch = 2 Deaths"), elindultak meghódítani az egész országot. Többször meg is kerülték, melynek keretében eljutottak Törökszentmiklóstól Pécsig és Soprontól Szegedig mindenfelé, ahol volt igény a minőségi Lakótelep Metálra. 2009-ben aztán elkészítették második, eleddig utolsó nagylemezüket "None Of Them Will Cross" címmel, amely a Nail kiadónál jelent meg. Azóta egy kislemezzel bővült a repertoár (The Last Tomato, 2015).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5716484270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása