Rozsdagyár

K.K.'S PRIEST - Klippremier: Hellfire Thunderbolt

2021. május 12. - Kovenant

k_k_s_priest.jpeg

2011 áprilisában, azaz egész pontosan tíz éve távozott K.K. Downing gitáros a legendás brit heavy metal csapat, a Judas Priest soraiból, és bár elsőre azt nyilatkozta, hogy mindez saját elhatározásából és a zenekari tagok, illetve a menedzsment közötti megromlott kapcsolat okán történt, mostanában azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tulajdonképpen őt kipenderítették anyabandájából (a Judas Priest legutóbbi lemezéről ITT írtunk kritikát).

A zenész azt is sérelmezte, hogy amikor Glenn Tipton Parkinson-kórja miatt felhagyott a koncertezéssel és csak a dalszerzői tevékenységére szorítkozott, akkor a brigád nem őt, hanem Andy Sneap gitáros-producert hívta meg az élő felállásba. 

Ennek ellenére Downing most hivatalosan is bejelentette visszatérését a saját magáról elnevezett formáció keretében. A K.K.'s Priest soraiban Tim "Ripper" Owens énekel (aki a '90-es években pótolta az akkor hosszú vándorútra indult Rob Halfordot), Sean Elg (Deathriders, Cage) dobol, A.J. Mills (Hostile) gitározik és Tony Newton (ex-Voodoo Six) basszusgitározik. A csapat debütalbuma augusztus 20-án érkezik "Sermons Of The Sinner" címmel, melyről most a Hellfire Thunderbolt című kislemeznóta klipje máris megnézhető a hajtás után.

Fotó: a zenekar hivatalos FB-oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3416557342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása