Rozsdagyár

STEVE MISIK & CO - Dalpremier: Stuck In The Truck

2021. május 12. - Kovenant

steve_misik_co.jpg

Megjelent a Stuck In The Truck című nóta: a Steve Misik & Co. különleges vendéggel, Derek Sheriniannal működött együtt az új dal készítésében. Az amerikai zenész a Sons Of Apollo, Black Country Communion, Planet X, Dream Theater zenekarokkal és számos más előadóval is együtt dolgozott pályafutása alatt.

A Steve Misik & Co. már elkészült az új kislemez felvételeivel, amikor Derek Sherinian a Twitteren írt a zenekar vezetőjének, Steve-nek és javaslatot tett a közös együttműködésre. A zenekar nagyon megörült a közreműködés lehetőségének, a tagok nagy megtiszteltetésnek érezték, hogy egy ilyen kaliberű előadóval dolgozhatnak együtt.

Sherinian azt javasolta, hogyha valamelyik új dal megtetszik neki, feljátssza hozzá a billentyűket. Steve azonnal küldött neki egy új dalt, amelyet épp akkor fejeztek be a stúdióban. Így készült el a Stuck In The Truck című tétel változata egy különleges vendéggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8416557400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása