Rozsdagyár

SPREADING - Megjelent a hazai death metal csapat első EP-je

2021. június 14. - Kovenant

spreading.png

A Spreading egy 2020 nyarán alakult death metal zenekar. Pócs Botond énekes hívta életre, aki görbe tükörként szeretné mondanivalóját megosztani a világgal, dalszövegbe foglalva a társadalomból való kirekesztettséget, a traumákat és magányt.

Céljához kitartóan keresett további tagokat maga mellé, míg ki nem alakult a jelenlegi felállás. Néhány hónap megfeszített munka következett, melynek gyümölcseként elkészült a zenekar első EP-je, "Saints and Wild Angels" címmel, amelyen négy dal található. A konceptanyag története szerint egy SAWA-ként ismert felsőbbrendű faj hosszas ittlét után távozik a Földről, ezzel egyedül hagyva és globális összeomlásba taszítva az emberiséget. Az elszabadult indulatokból létrejön egy entitás (The Freak), mely megtestesíti az emberek elnyomott érzéseit és sajátságos módszerekkel próbálja felvenni a harcot a káosz ellen.

A zenekar célja, hogy az erős kiindulópontként szolgáló death metal kereteit minél jobban tágítsa, és később különféle elemekkel is bővítse. A konzervatívabb első EP után a black/thrash stílusú dalok kohézióját a határok elmosásával a banda saját szemszögéből fogja bemutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4916593066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása