Rozsdagyár

NEFALEM - Klippremier: Invictus

2021. augusztus 01. - Kovenant

nefalem.jpg

Új hazai underground metal csapat alakult ismert zenészek együttműködéséből: a Nefalem zenekart Csendőr Balázs, és Garai Tamás gitárosok alapították 2018-ban. Hozzájuk csatlakozott a későbbiekben Baricsa Gergely basszusgitáros, Horváth Bence dobos és Forczek Ádám énekes. A főként dallamos death metalban utazó ötösfogat tagjai a hazai underground ismert arcai. Olyan zenekarok köthetőek eddigi karrierjükhöz, mint az Against The Fall, Absolved, Carana Padma, Kylfingar, Lovecrose, Needless és Damnation (a Needless előző albumáról ITT, míg a Damnation bemutatkozó EP-jéről ITT olvasható kritika).

Az Invictus William Ernest Henley ugyanazon című versét alapul véve egy dal mindazokról, akik bátrak és méltóak tudtak maradni az élet legsötétebb óráiban, sőt még a halál árnyékában is: a hősök. Nekik állítunk most emléket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6516646030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása