Rozsdagyár

THE LUCID - Dave Ellefson új bandája közzétette első dalát

2021. szeptember 08. - Kovenant

de_jpg.jpg

A Megadeth zenekarból idén május végén egy szexvideós botrány miatt dicstelen módon távozott/eltávolított alapító basszusgitáros, Dave Ellefson új bandát hozott össze The Lucid néven és máris közzétette a formáció első dalát Maggot Wind címmel (kirúgása körülményeiről ITT, a Megadeth előző lemezéről pedig ITT írtunk kritikát).

Az együttes azonos, "The Lucid" című bemutatkozó korongja október 15-én érkezik a SpoilerHead Records gondozásában. A felállás a következő: Vinnie Dombroski énekes (Sponge), Drew Fortier gitáros (Zen From Mars) és Mike Heller dobos (Fear Factory). Dave Ellefson az alábbiakat nyilatkozta a csapatról:

Óriási érzés volt ezekkel a srácokkal felvenni az albumot és azt kell mondanom, hogy igazán üdítő volt új zenei irányokat felfedezni ... egy kicsit mindnyájan kiléptünk a saját karrierünk során megvalósított keretek közül. Nagyon egyértelmű szinergia alakult ki közöttünk ezeknek a daloknak a megírása során és mindig fantasztikus dolog új emberekkel együtt dolgozni. Nagyon várom már, hogy végre a közönségünk is meghallgathassa a zenénket! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5916683592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása