Rozsdagyár

ARCH ENEMY - Klippremier: Deceiver, Deceiver

2021. október 21. - Kovenant

arch_enemy2021.jpg

A svéd dallamos death metal csapat, a Michael Amott gitáros vezette Arch Enemy új dalt és klipet tett közzé Deceiver, Deceiver címmel. Az új tétel önálló kislemeznóta, azaz egyelőre nincs szó új albumról (a banda előző korongjáról ITT írtunk kritikát).

Várjunk csak ... mi van? Valóban négy éve volt már, hogy új zenével álltunk elő? Az idő repül ... különösen akkor, ha néhány évig csak turnézol a világban, aztán egy kis időre pihenőre vonulsz, hogy aztán jöjjön ez a kicseszett globális pandémia-kórság! Mindenkinek átkozottul nehéz volt az elmúlt másfél év és öröm látni, ahogy visszatér lassan minden és mindenki. Éppen ezért éreztük megfelelőnek a pillanatot, hogy mi is előálljunk egy vadonatúj dallal. Nem igazán a legvidámabb nóta, de higgyétek el nekünk - nagyon király visszatérni hozzátok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3316731354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása