Rozsdagyár

LIGHTCHASER - Megjelent az esztergomi post-hardcore banda új EP-je

2021. november 19. - Kovenant

lightchaser.jpg

Megjelent a 2014-ben Esztergomban megalakult Lightchaser legújabb EP-je, mely a "When Darkness Prevails" címet viseli. A felvétel a Blind Pig és a Grenma Studióban (dobok), az utómunka Kiss Józsefnél (Nova Prospect) készült. 

Ez a koncept-EP sorozat második része, a "The Long Way Down" folytatása, szintén négy dallal, a befejező rész még 2022-ben kijön. A LOVE és a Golden Age (ebben szerepel Kókai Barni) jöttek ki kislemezdalként. A banda 2020-ban a Tripsittert kísérte a Pozsony-Bécs-Budapest vonalon az év elején, majd ősszel a Petőfi és a Headstock társaságában volt néhány hazai vidéki állomása. 2021-ben a felvételekre koncentráltak, de így is volt egy hazai (Dorog - Kacsa) buli a Headstock-kal, illetve 2021.11.25-én (jövő hét csütörtökön) a The Southern Oracle előtt játszanak az új Dürer Kertben a The Sexy Wild Easttel együtt: ez lesz az EP bemutató-show.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7816759608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása