Rozsdagyár

S.O.O.T. - Régi dalok új köntösben egy EP-n

2021. november 20. - Kovenant

soot_2021.jpg

Kollár Ádám gitáros dalszerző vezette S.O.O.T. (Szűcs 'Tatám' Gergely - dobok és Kerezsi Gergely - basszusgitár) visszatért és elkezdi csepegtetni a legújabb kislemezének dalait. A "Selection Of Old Trax" címet viselő EP öt dala Ádám S.O.O.T.-ot megelőző QvA projektjének (2007) időszakából származik. 

A 2020-as "Second Opputunity Or Trouble" lemezhez hasonlóan az EP öt dalához is öt kiváló énekes (Török Viktor - Marcello's Mystical Mind, Zahorán Csaba - Billog, Ektomorf, Bekes Projekt, Gubis Dávid - MZ/X, Hegyesi András - Gypo Circus és Rákóczi Antal - ex-Baby Bone, Nemember) adta a hangját.

A további dalok sorrendben minden héten pénteken 18:00-kor érkeznek majd. A lemezt - melyhez ismét Várdai László készített különleges hangulatú borítót - Ádám saját Korom Stúdiójában, valamint Cserny "Bogi" Kálmánnál az Origo Stúdióban vették fel, aki a dobok rögzítésén felül a lemez hangzásáért is felelős.

A banda továbbra is keresi állandó énekesét, a jelentkezőket az adam.kollar23@gmail.com címen várják. A 2020-as "Second Opputunity Or Trouble" lemez korlátozott mennyiségben továbbra is megrendelhető a fenti címen vagy a ForgácsPR-nél (forgacs.promotion@gmail.com). 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3216760518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása