Rozsdagyár

HELL VILL - Új helyszínen a hazai underground fesztivál

2021. december 21. - Kovenant

hellvill.jpg

Az elmúlt évek népszerűségén felbuzdulva, a 17. Hell Vill Fesztivál jövőre új helyszínen, Felsőtárkányban, egy kétnapos, kétszínpados rendezvény formájában mutatja meg felturbózott oldalát, hogy újra igazi fesztiválkörnyezetben vehesse ki részét az össznépi zenés-táncos mulatságból mindenki, aki igényt tart rá.

Profilunk a rétegstílusokat és a szubkultúrákat hivatott támogatni. Főként azokat az élőzenei produkciókat preferáljuk, amelyek nem a kommersz médiát célozzák meg. Ez az úgynevezett underground létforma azért szívügyünk, mert az így létrejött zenei vagy verses művek nem orientálódnak semmilyen politikai szélsőség, vagy médiabáb irányába.

Nem is szeretnénk sokáig váratni a mélyen tisztelt publikumot a további részletekkel. Hulljon le a lepel az első hat fellépőről! A profi nehézsúly kategóriában érkezik a LAZARVS, a Satelles, a Stubborn, a Téveszme, a The Southern Oracle és a Touch.

Felvezetésként két klubbulival is szeretnénk megtámogatni a rendezvényt, melynek időpontjai és helyszínei már ismertek:

2022.03.05. – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely

2022.03.11. – Budapest, Dürer Kert

A programról és minden egyéb fontos tudnivalóról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

További hasznos információk:

Pontos helyszín és időpont: Felsőtárkány, Blues Hill Park, 2022. június 17-18.

Amennyiben támogatni szeretnétek a fesztivált, az alábbi linken elérhető csomagokból válogathattok. 2021.12.17-től pedig lecsaphattok az early bird jegyekre is az alábbi linken.

Artwork: Sebő Krisztián ’Shapefromhell’ és Tóth Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7316790174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása