Rozsdagyár

DECAPITATED - Dalpremier: Cancer Culture

2022. március 18. - Kovenant

decapitated_2022.jpg

Az 1996-ban megalakult lengyel death metal formáció, a Decapitated új dalt tett közzé Cancer Culture címmel, mely a Nuclear Blast kiadó gondozásában május 27-én érkező, azonos című új album címadó tétele.

A zenekar az utóbbi években komoly megpróbáltatáson ment keresztül: 2017-ben a csapat mind a négy tagját letartóztatták a Kalifornia állambeli Santa Anában csoportosan elkövetett nemi erőszak vádjával, ami alól azonban hamarosan mindannyiukat fel is mentették (erről ITT írtunk részletesebben. Michał Łysejko dobos ezt követően távozott az együttesből, őt 2020-ban Hubert Więcek basszusgitáros követte. 

A jelenlegi felállásban helyükre James Stewart dobos és Paweł Pasek basszusgitáros került, aki korábban 2012 és 2016 között játszott már velük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4717783932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása