Rozsdagyár

THE WALLKIDS - Dalpremier: Mindenki valaki akar lenni

2022. június 30. - Kovenant

the_wallkids_2022.jpg

A The Wallkids zenekar elkészítette legújabb dalát Mindenki valaki akar lenni címmel. A csapat az akusztikus kiruccanása után visszatért a punk-rock stílushoz, mégpedig egy igazi '90-es évekbeli életérzésű, Green day-jellegű gumipunkhoz. A Mindenki valaki akar lenni finoman megfogalmazott társadalomkritika, mely a mai ember hamis egójáról szól. Az álmosoly mögé bújtatott, de egymást nem kímélő versengésről énekel ebben a dalban Gibbon.

Az egri srácok szorgosan írják az új lemez dalait, melynek a most kiadott Mindenki valaki akar lenni lesz a címadó dala. Klipet is terveznek hozzá a nyáron, bár a dal rövid, mégis megpróbálnak belecsempészni egy kis történetet. Az új lemez sokkal punkosabb lesz, mint a 2019-ben megjelent " Erről ennyit!" korongjuk. Addig is, amíg nincs kész a teljes anyag, a rajongók ízelítőt kaphatnak a The Wallkids zenekar hivatalos YouTube-csatornáján, hiszen négy dal már elérhető az új lemezről. A fiúknak jól indult az év, hiszen az A38-as hajón is felléptek, valamint szerepelt a Petőfi TV egyik show-műsorában is. Nyáron dal, és lemez készítés, valamint klipforgatás jön.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6717872295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása