Rozsdagyár

WITHIN TEMPTATION - Klippremier: Don't Pray For Me

2022. július 11. - Jurancsik Eszter

within-temptation-june-2021-promo_1.jpg

Nemigen hallatott magáról tavaly nyár óta a holland Within Temptation. Három kislemezt jelentettek meg az elmúlt két évben, az elsőt 2020 májusában, Entertain You címmel, amelyet az év novemberében a The Purge követett. A harmadik szerzemény a Shed My Skin volt 2021 júliusában, azt követően csend borult a banda háza tájára.

Néhány nappal ezelőtt azonban újra aktivizálta magát a Sharon den Adel énekesnő vezette formáció: új dallal jelentkeztek, amely a Don't Pray For Me címet viseli. 

A dal a hitrendszerek és a félelmek másokra erőltetése ellen küzd, és azt szorgalmazza, hogy mindenki elfogadja a másik választott útját. Ez a himnusz arról szól, hogy megbarátkozzunk azzal a ténnyel, hogy a meggyőződések változékonyak, sokfélék és különbözőek lehetnek. Az embereknek meg kell engedni, hogy a saját sorsukat kövessék.

Készülőben van a zenekar új albuma is, amely a tervek szerint a 2019-es "Resist" által képviselt modern hangzást követi majd, de a csapat addig is főleg kislemezekkel kíván jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5117880331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása