Rozsdagyár

TANKCSAPDA - Turnéra indul az év végén a zenekar

2022. november 04. - Kovenant

flyer_7.jpg

Bejelentette decemberi klubturnéjának állomásait a Tankcsapda: a vidéki helyszínek után, melynek részét képezi egy debreceni dupla fellépés is, az újév napján már a budapesti Akvárium Klubban játszik a csapat. A vendégzenekar az Alcohol lesz, illetve a debreceni két bulin a '90-es évek legendás hardcore együttese, a mostanában újra aktivizálódó Necropsia lép fel.

2022. december 27-én többek között az "A legjobb méreg" album összes dala is felcsendül majd a Lovardában. Ezen felül pedig 2022. december 28-án egy nagyon erős „best of” Tankcsapda-műsor várható, így tehát idén Debrecenben két koncerttel, két különböző programmal zárja az évet a zenekar (az együttes előző, 2019-es korongjáról ITT írtunk kritikát).

A turné állandó vendégzenekara az Alcohol, melynek 2018-as "Remélem, zavarok" című legutóbbi lemeze időközben bearanyozódott, a rajta szereplő Rockhimnusz című szerzemény pedig már túl van a 11 milliós megtekintésen is a YouTube-on.

alcohol_remelem_zavarok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1017969962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása