Rozsdagyár

DΛRKMESS - Dalpremier: Dark Matters

2022. december 15. - Kovenant

darkmess_1.jpg

Újabb szerzeménnyel érkezik a DΛRKMESS zenekar. A hatperces, Dark Matters címre keresztelt dal a második előfutára az 2022 végén/2023 elején érkező négyszámos EP-nek. Hangulatában lassabb, súlyosabb, de nem kevésbé sötét atmoszférájú, mint elődje, a Perpetual Apocalypse volt.

Összességében egy kísérletezősebb darab, a black, groove, sludge elemek mellett egészen merész, műfajidegen elemeket is felfedezhet benne a hallgató. A szöveg tartalma tökéletesen passzol a dal hangulatához, amely képzeletbeli főhősünk viszonyát mutatja be saját életével, döntéseivel, sorsával kapcsolatban.

A Perpetual Apocalypse és a Dark Matters tükrében egyre szilárdabb elképzelésünk lehet a soron következő EP és a zenekar jövőbeni hangzásvilága tekintetében. Pálmafák, sunshine, beach és koktélok természetesen. További érdekesség, hogy a kislemez borítója teljes egészében egy mesterséges intelligencia munkája, amely a dal és a szöveg kulcskifejezései alapján alkotta meg a végleges művet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6318002706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása