Rozsdagyár

WAKE N' BREAK - Dalpremier: Last Words

2023. április 11. - Kovenant

wake_n_break_1.png

Megjelent a budapesti Wake N' Break zenekar második dala, a Last Words. A metalcore banda dala azt a témát feszegeti, hogy aki nem küzd az álmaiért, az sosem talál lelki békére. A hangszeres felvételeket a zenekar tagjai, míg az énekfelvételeket Zsóri Tamás készítette. A keverési munkálatokat Lugosi Dániel, a Polytrip zenekar  frontembere jegyzi. A dalhoz egy dalszöveg videó is készült, melyet Jancsó Dániel neve fémjelez.

A zenekart 2018-ban Budapesten négyen alapították. 2021-ben átalakuláson ment keresztül a zenekar, jelenleg öt tagja van a formációnak, két új taggal bővült (egy tagcsere és egy visszatérő). Céljuk a metalszférán belüli sajátos hangzásvilág, stílus kialakítása. Kizárólag saját dalokat játszanak, jelenleg az első albumukon dolgoznak.  Számaikat a korai metalcore és nu metal jellemvonásai inspirálják. Zenéjükben a húzós riffek mellett helyet kapnak a breakdown, a tört ütemek, scream-elemek is, némi blastbeattel fűszerezve. Ugyanakkor a dallamosabb irányvonalat is képviselik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7118100404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása