Rozsdagyár

HEARTKILLER - Dalpremier: A mélypont után

2023. április 20. - Kovenant

heartkiller_2023.jpg

A debreceni Heartkiller leszerződött a finn Inverse Records kiadóhoz és már náluk hozza ki legújabb, "EKMO" című EP-jét, melyről most A mélypont után című tétel hallgatható meg a hajtás után.

Az elmúlt 13 év nehézségei, buktatói, akadályai ellenére mindvégig igyekeztünk szívvel-lélekkel, kitartóan dolgozni és küzdeni álmaink megvalósításáért. Előfordult, hogy a megpróbáltatások és kudarcok gyakran a padlóra küldtek minket, ám mégis felálltunk, s emelt fővel, céltudatosan meneteltünk előre, a kétkedőkkel és rosszakarókkal nem törődve.

Ennek eredményeként büszkén jelentjük be, hogy zenekarunk egy északi lemezkiadóhoz, a finn Inverse Records-hoz szerződött. Együttműködésünk április 20-án kezdődik, amikor az "EKMO" névre keresztelt négydalos lemezünk már a kiadó szárnyai alatt jelenik meg Európa-szerte. Az elmúlt egy évben már tettünk közzé dalokat/klipeket a lemezről, de a megjelenés napján lát napvilágot A mélypont után című legújabb szerzeményünk, mely a lemez talán legnegatívabb hangvételű, leginkább társadalomkritikus tétele. Reméljük, minél többeteknek elnyeri tetszését.

Egyúttal szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hittek bennünk, támogattak és segítettek minket. Nélkületek nem ment volna. Számunkra ez egy új fejezet, egy új kezdet, és a történet remélhetőleg még sokáig nem ér véget. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr618107066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása