Rozsdagyár

BARBA NEGRA MUSIC CLUB - Különleges zenei utazás a Tátrai Banddel

2016. április 06. - Felicium

tatrai_band.jpg

Ritka, mint a fehér holló, avagy holló ritkaságú manapság már egy Tátrai Band koncert. Április 9-én a Barba Negra Music Clubban lesz alkalmunk átélni azt a különleges zenei élményt, amit a 27 évvel ezelőtti megalakuláskor a Tátrai Band tagjainak néhány perces, de annál meggyőzőbb improvizációjával alapoztak meg, és amivel azóta is elvarázsolják a közönséget, ha játszani kezdenek.

Tátrai Tibor, Magyarország Érdemes művésze, akit a hajdani blueskirály B.B.King is méltatott egy közös jammelésük során; Horváth Charlie, aki olyan hangon tudja kérni a jeget dupla whiskey-vel, mint senki más; zenekarral és vokálosokkal kiegészülve lépnek színpadra, és ígérnek a blues, jazz, rock világába kalauzoló felejthetetlen estét. Akár New Yorkba, akár az ismeretlenbe utazunk a Tátrai Band zenéjén keresztül, a nem mindennapi hangzásvilág és a virtuóz művészek játéka olyan koncertet ígér, amit valóban vétek lenne kihagyni. Ne maradj le a különleges estéről, találkozzunk április 9-én a Barba Negrában!

Dátum: 2016. április 9.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.
Vendég: Jezztelen (http://www.jazztelen.com/)

Menetrend:
Kapunyitás: 20:00
Jazztelen: 21:00
Tátrai Band: 22:00

Jegyárak:  3 500 Ft     
Jegyvásárlás: http://musicclub.barbanegra.hu/tatrai_band_20160409
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/141179296242513/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8510418118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása