Rozsdagyár

SUBLIMINAL FEAR - Hallgasd meg az olasz dallamos death banda teljes albumát!

2016. május 06. - Kovenant

subliminalfear-promo_pic2.JPG

A 2002-ben alakult olasz Subliminar Fear a finn Inverse Records gondozásában május 13-án jelenteti meg harmadik lemezét "Escape From Leviathan" címmel és a kiadó jóvoltából most a magyarországi exkluzív album streaming keretében te is meghallgathatod magazinunk oldalán a hajtás után!

subliminal_fear-cover640.JPG

A Subliminar Fear friss korongja egyértelműen új zenei területeket jár be. Kétévnyi kemény stúdiómunkát követően a tíztételes album nagyobb hangsúlyt fektet a dallamokra és a modern megszólalásra. A csapat eredeti, skandináv melo-death stílusa ma már inkább cyber metal, extrém és tiszta énekkel (melyet a két énekes ad elő), valamint djentes gitárokkal, elektronikával és indusztriális metal hatásokkal. Ha szereted az olyan bandákat, mint a Sybreed, a Mnemic vagy a Fear Factory, akkor nem fogsz csalódni. A korong produceri, keverési és maszterelési munkálatait Giuseppe Dentamaro és maga a zenekar végezte a Golem Dungeon Stúdióban. Minden szintetizátoros, billentyűs és sampleres megszólalás Botys Beezart (Godyva) munkája. 

Az album borítóját és illusztrációit Seth Siro Anton (Moonspell, Paradise Lost, Soilwork, Sybreed, Nile, Septicflesh) készítette a dalszövegek alapján: egy futurisztikus és apokaliptikus világot és társadalmat láthatunk, melyet olyan filmek inspiráltak, mint a Terminator, az Alien vagy a Mátrix.

Az albumon az alábbi zenészek vendégszerepelnek: 
Guillaume Bideau (Mnemic, OneWay Mirror), Jon Howard (Threat Signal, Arkaea) és Lawrence Mackrory (Darkane). A Self Proclaimed Gods című nótájukra készült szöveges videó pedig alább tekinthető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9610417858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása