Rozsdagyár

GOOD CHARLOTTE - Klippemier és album megjelenés

2016. július 02. - drfreezy

good-charlotte-youth-authority-album-cover.jpg

Ki ne emlékezne a 2000-es évek elején tomboló Good Charlotte-imádatra? A marylandi (USA) pop-punk zenekar 2010 óta idén ad ki először lemezt, és már ki is küldtek néhány videót erről az anyagról.

Július 15-én jelenik meg a Good Charlotte hatodik nagylemeze Youth Authority címen. Tavaly már kaptunk is egy kis ízelítőt az albumról: a Makeshift Love című dal még novemberben jelent meg egy klippel alátámasztva, majd fél évre rá újabb videóval jelentkezett a banda, és júnuis 9-én jött a 40 oz. Dream.

A gitáros-háttér énekes Benji Madden, a következőt mondta a borító kapcsán:

A Good Charlotte-történet darabjainak felhasználásával - régi plakátok, és koncertfotók - és saját munkái kombinálásával Brian [Brian Montuori, művész - a szerk.] egy olyan állati borítóval hozakodott elő, ami mindannyiunknak rögtön megtetszett. Élünk-halunk ezért a színtérért, meg egy csomó bandáért, és mindannyian olyan világból jövünk, ahol sokat számítanak a király albumborítók, fanzine grafikák, és koncertplakátok. Ez a munka igazán megérintett bennünket!

 

A Youth Authority teljes dallistája a következő: 

1.) Life Changes
2.) Makeshift Love
3.) 40 oz. Dream
4.) Life Can't Get Much Better
5.) Keep Swingin' (feat. Kellin Quinn)
6.) Reason to Stay (feat. Simon Neil)
7.) Stray Dogs
8.) Stick to Your Guns (Interlude)
9.) The Outfield
10.) Cars Full of People
11.) War
12.) Moving On
13.) Rise (Bonus Track)

Most pedig következzen a június 29-én megjelent szöveges videójuk, a Life Changes:

Forrás: www.papermag.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7810417488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása