Rozsdagyár

ALEX SHUMAKER - A tízéves dobos így tolja a Sweet Child Of Mine-t

2016. szeptember 11. - Kovenant

as_dobos.jpg

Vannak ezek az internetes csodák: nyolcéves kissrác ugrál félkézen, miközben orrán tizenhat tányért egyensúlyoz és énekli párhuzamosan a kínai himnuszt visszafelé. Ezeknél sokkal szívmelengetőbb, amikor egy tényleg tehetséges fiatal zenészkrapek olyan szinten tol el egy jól ismert rocknótát, hogy azt a sokat látott profik is megirigyelhetnék.

Alex Shumaker egy amerikai fiú, 2006-ban született Punxsutawney városban (Pennsylvania államban). Már négy évesen rajongani kezdett a hard rockért, olyan bandákért lelkesedett, mint a Journey, a Styx, a Foreigner és az REO Speedwagon. Igen hamar beleszerelmesedett a dobolásba, jelenlegi tanára Brian Rowan. Ötévesen így nyomta:

5_evesen.jpg

Alex nagyon komolyan veszi a közösségi médiában történő szereplést, láthatóan tudatosan irányítja (minden bizonnyal szülei segítségével) karrierjét. A Youtube-on közzétett videói többmilliós nézettséget produkálnak, Facebook-rajongóinak száma közel százharmincezer. Külön oldalt üzemeltet a saját pólói és ajándéktárgyai értékesítésére, pontosan úgy, mint egy rockbanda. 

most.jpg

A legnagyobb nevű hangszergyártók versengenek a kegyeiért, de mindez pusztán erőltetett hírverés lenne csak, ha nem dobolna tehetségesen. Ezt mindenki döntse el maga: Alex így tolja el a Guns N' Roses örökbecsű klasszikusát, a Sweet Child Of Mine nótát. Amiért viszont ezt tényleg öröm nézni: figyeljétek meg Alex arcát zenélés közben!

    

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4111695061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovenant 2016.09.12. 11:55:55

Ez megvan? Ismerős volt a város neve: Punxsutawney Phil. youtu.be/orYmbNZxvLo
süti beállítások módosítása