Rozsdagyár

HOT BEAVER - Önálló koncert Kecskeméten

2016. szeptember 13. - Kovenant

hot_beaver.jpg

Idén áprilisban még a Leander Kills előzenekaraként látogatott Kecskemétre a Hot Beaver. A sikeres turné után, szeptember 17-én önálló koncertet ad a Kilele Music Caféban a 2014-ben alakult csapat.

Ebben az évben jelenik meg első lemezük a Hammerworld magazin mellékleteként. De nem csak emiatt érdemes a srácokra figyelni, ősszel (október-november) ismételten Európa-turnén vesznek részt az Ektomorf zenekar társaságában, ahogy tették ezt 2015-ben is. Új, stílust teremtő stoner/desert rock stílusú dalokat játszanak, amellyel az underground és a mainstream peremén egyensúlyoznak. Zenéjük kemény, mégis dallamos, az ének sokszínűsége miatt magával ragadó.

2016-ban éppúgy, mint 2015 nyarán, második helyezést értek el a Wacken Open Air, az egyik legjelentősebb európai rockfesztivál magyarországi döntőjében: a zsűri szerint bármelyik ország bármelyik fesztiválján megállnák a helyüket, mind megjelenésükkel, mind zenéjükkel. A hódbuli egy igazi show, melyet hitelesen csak a Hot Beaver adhat. Minden koncert egy halál, egy áldozat a rockzene oltárán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7711702713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása