Rozsdagyár

ERADIKAL INSANE - Turné közben lépett ki a basszusgitáros | Pénteken Budapest

2016. november 09. - Felicium

eradikal1_2.jpg

November 5-én indult a francia death metalban utazó Eradikal Insane turnéja, mely most pénteken (november 11-én) minket is érint. Egy igazán sajnálatos és egyben érthetetlen, humoros (és nem is tudnánk olyan jelzővel illetni, ami ne lenne igaz) eset történt. A basszusgitáros Charles fogta magát a turné kellős közepén és a basszus motyójával együtt hazautazott otthagyva a csapatot... a turné persze nem áll meg! Pénteken a budapesti S8 Underground clubban rombolnak négy hazai banda segítségével. (Esemény: ITT!)

Úgy látszik ez nem a basszerosok hete, ugyanis sajnálatos módon a Project for a better Dream bőgősének pedig térdműtétje volt, ami miatt kénytelen a PFABD is basszusos nélkül színpadra lépni. Ezúton is jobbulást kívánunk Dávidnak!

LineUp:
19.00 As Karma Brings
20.00 Nest of Plagues
21.00 Project for a Better Dream
22.00 Eradikal Insane [FR]
23.00 July Brings Oblivion

Nyitás: 18.30
Kezdés: 19.00
Belépő: 800 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8511944199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása