Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Szombat esti rock n' roll adag

2017. január 16. - Felicium

rock.png

Szombaton összeáll a két hazai feltörekvő rock csapat, a Rocken Dogs és a Headbengs. Bizonyítottak már hazai és külföldi előadók előtt, valamint az ország legkülönbözőbb fesztiváljain és kisebb nagyobb klubokban. Január 21-én a megújult budapesti ShowBarlangot célozták meg a rock n' roll következő helyszínéül. Az este hangulatának megindításáért pedig nem más, mind a Whiskey Roll lesz felelős, akik új kislemezüket is elhozzák bemutatásra.

A váci eredetű Rocken Dogs 2013-ban jelentette meg első nagylemezét, majd kisebb önálló klubturnéik mellett turnéztak a Rómeó Vérzik és a Tankcsapda előzenekaraként is. Tavaly ősszel új anyaggal jelentkeztek, többek közt ezt is bemutatják január 21-én a Showbarlangban, ahol első ízben lépnek fel. Társuk a bajban nem más, mint a rock n' roll fenegyerekek, azaz a Headbengs lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9112130045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása