Rozsdagyár

ENTOMBED - 49 éves korában elhunyt LG Petrov frontember

2021. március 08. - Kovenant

Entombed AD singer LG Petrov has died | Louder

49 éves korában elhunyt a svéd death metal horda, az Entombed macedón származású volt frontembere, LG Petrov. Tavaly derült ki, hogy az énekesnek epevezeték-rákja volt, de sajnos a betegség gyógyíthatatlan volt, illetve operálni sem lehetett a zenészt.

2013-ban LG Petrov az akkori Entombed-felállást átkeresztelte Entombed A.D. névre, hogy a velük szakító Alex Hellid gitárossal elkerülhető legyen a pereskedés és a zenekari névhez kapcsolódó jogvita. 2012-ben pedig egy death metal szupergroupot is összehozott Firespawn név alatt, mellyel három korongot is kiadott. Ő maga és anyabandája, az Entombed felbecsülhetetlen hatással volt a death metal színtérre, illetve az egész metal fejlődési irányára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5216454496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása