Rozsdagyár

NEEDLESS - Külföldi kiadóval kötött szerződést a dánszentmiklósi csapat

2021. augusztus 30. - Kovenant

needless2021.jpg

A dánszentmiklósi death/thrash brigád, a Needless hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy második soralbumuk megjelentésére külföldi kiadóval kötött szerződést (a zenekar első lemezéről korongjáról ITT, míg korábbi EP-jéről ITT írtunk kritikát).

A hetekben zenekarunk fennállásának eddigi legnagyobb mérföldkövéhez érkezett: új albumunkhoz sikerült nemzetközi lemezszerződést kötnünk!
A dán Target Group családba tartozó német Uprising Records 2021 decemberében fogja kiadni a “The Cosmic Cauldron” című lemezünket. Világszintű digitális és fizikális (CD) terjesztésben, valamint szintén világszintű promócióban sikerült megegyeznünk velük.
Az Uprising! Records tavaly alakult új kiadó. Tagjai Dánia legnagyobb kiadója, a Target Group és a legendás német MDD Records tagjaiból verbuválódtak. Profiljuk új bandák felkutatása és régi kultikus anyagok újrakiadása. Rettenetesen büszkék vagyunk, és tűkön ülve várjuk a velük való együttműködést.
Hamarosan bővebb infót is tudunk Nektek nyújtani ezzel kapcsolatban. Addig is kövessetek minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1216674954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása