Rozsdagyár

NEEDLESS - Dalpremier: The Cosmic Cauldron

2021. október 28. - Kovenant

needless2021_1.jpg

A dánszentmiklósi death/thrash metal alakulat, a Needless 2022 januárjában jelenteti meg "The Cosmic Cauldron" címmel második, egyben sci-fi konceptalbumát a dán Uprising! Records gondozásában, melyről most a címadó tétel szöveges videója nézhető meg a hajtás után (a banda EP-jéről és debütlemezéről ITT és ITT írtunk kritikát).

A nóta egy grandiózus utazás ötödik fejezete. Egy történeté, mely téren és időn át kalauzol egészen a világűr mélyéig, ahol választ keresünk arra, hol is a helyünk ebben a felfoghatatlan valóságban, melyet kozmosznak nevezünk.

Egy távoli, fiktív jövőben, az emberiség maroknyi túlélője fel kell, hogy vegye a történelem eddigi legnagyobb terhét. Egy nem e világi entitásnak, a kozmikus üstnek az ajándékát: a látást, mellyel megkezdődhet a homo deus intersztelláris hódítása.

Ebben az epikus fejezetben születik meg a lemez meséjének antihőse és egyben a zenekar hatodik tagja, illetve úgynevezett ”mascotja” is: Az Űrből Való, a Voidian.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3016738698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása