Rozsdagyár

KITTIE - Klippremier: Vultures

2024. május 11. - Jurancsik Eszter

kittie_2024.jpg

A 13 év után újra aktív Kittie februárban jelentkezett új szerzeménnyel az Eyes Wide Open című dal képében, nem sokra rá pedig érkezett a We Are Shadows.

A kanadai csapat énekese, Morgan Lander néhány évvel ezelőtt elmondta: nem igazán lát esélyt arra, hogy a 2017-ben, tragikusan fiatalon elhunyt basszusgitárosuk, Trish Doan nélkül dolgozzanak tovább, és a banda jövője bizonytalanná vált. Morgan mellékprojektet hívott életre Winterlvst elnevezés alatt, majd frontemberként csatlakozott a Karkaos nevű zenekarhoz, ugyanakkor a Kittie-t sem akarta veszni hagyni. Végül felvette a kapcsolatot azzal az Ivana Vujic-csal, aki 2008 és 2012 között már tagja volt a bandának és aki örömmel állt Trish helyére, így Morgan, az ő testvére, a dobos Mercedes Lander és a gitáros Tara McLeod ismét egyesítették erejüket.

Az új album felvételeit tavaly októberben kezdték meg Nashville-ben, a formáció pedig ma jelentette be, hogy a hetedik nagylemez június 21-én jelenik meg a Sumerian Records gondozásában "Fire" címmel, egyúttal közzétették a Vultures című tétel videoklipjét is, amely egy élő felvétel - a csapat a tavaly megrendezett Sick New World elnevezésű fesztiválon mutatta be a dalt a közönségnek.

Ha valaki tíz évvel ezelőtt azt mondja nekünk, hogy 2024-ben is zenélni fogunk, bolondnak néztük volna. Úgy érezzük, valami nagyon mély dolog hozott össze minket újra, és lehetővé tette, hogy valami félelem nélküli és varázslatos dolgot alkossunk nektek. Nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt évben, és a tökéletes stábbal vettük körül magunkat, hogy ezt az albumot felvehessük. 

- fedte fel Morgan.

kittiefirecd-ezgif_com-webp-to-jpg-converter_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1818399629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása